Изпратиха на Фандъкова албум „Софийски безобразия“ за спомен


fandakova

Албум с актуални снимки на некачествени ремонти, занемарени улици, разбити тротоари и очевидни разхищения на бюджетни средства изпрати Петър Кичашки от гражданското непартийно Движение „Модерна България” на столичната кметица Йорданка Фандъкова за спомен от нейните два управленски  мандата.

„Едно е пропагандата на Фандъкова, съвсем друга е реалността, в която живеят столичани. София е с най-скъпо и най-некачествено управление в Европа. Столичната община харчи гигантски бюджет от повече от милиард, а още няма достатъчно детски градини, улиците в кварталите са на решето, метрото е недостъпно за детски колички и хора с увреждания, а цели квартали си живеят в средновековието без канализация. В същото време управлението на ГЕРБ реже лентички на 2-3 булеварда в центъра”, заяви Петър Кичашки, който е граждански кандидат в листата на БСП Лява България на избираемото 9-то място в предстоящите избори.

Кичашки е категоричен, че гражданите трябва да сменят неефективния и корупционен десен модел, по който се управлява столицата вече четвърт век. „Фандъкова е пропаганден колос, чиито глинени крака рухват под напора на столичните безобразия, които оставя след себе”, заяви той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × one =