На 13-ти гласувайте масово за промяна!


13-npdmb27-npdmb

Позиция на гражданското непартийно Движение „Модерна България“ за втория тур на президентски избори 2016 г.:

До първия тур беше нормално всеки да има свои политически нюанси, предпочитания, съмнения или разочарования. За втория тур обаче има само „или-или“. Или си с управляващите, или си срещу тях. Неутралитетът е подкрепа за управляващите.

Позицията на гражданското непартийно Движение „Модерна България“ е ясна и последователна – ние сме критици и опоненти на ГЕРБ от първата секунда на първия им управленски мандат. Заради лакейщината пред чужди интереси, ерозията на гражданските права, корупцията и неолибералната политика, която обслужва богатите и клиентелата на властта за сметка на хората.

Непримирими опоненти сме и на Реформаторския блок, който е поредното превъплъщение на онези сили и среди, които унищожиха селското стопанство, съсипаха службите за сигурност, а после извършиха гигантския приватизационен грабеж по времето на Иван Костов.

Днес, повече от всякога е нужен общ фронт и широко обединение на възможно повече и различни политически сили и граждански среди в името на отстраняването на ГЕРБ и неговите съюзници от властта.

Гражданското непартийно Движение „Модерна България“ призовава – гласувайте масово във втория тур на 13 ноември, без оглед на партийни пристрастия. Гласувайте за промяна! Гласувайте за г-н Радев и г-жа Йотова. Това е нашата Сталинградска битка, която трябва да срине мита за „непобедимия ГЕРБ“.

Обединени. Мощно. За Победа!

Д-Р БОРИСЛАВ ЦЕКОВ 

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА

ДВИЖЕНИЕ „МОДЕРНА БЪЛГАРИЯ“

21-npdmb4-npdmb

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 + six =